Jom Layan Anno1777

Chantek memang kaki game.. Jangan pelik yer.. bukan orang lelaki je yang kaki game. Tapi game-game gak, kerja mesti jalan tau..

Ok, hari ni chantek bz sangat. tapi chantek curi-curi masa untuk share ngan semua tentang satu game online yang sedang hot sekarang. Kenapa game ni hot?.. sebab dengan game ni kita bleh tukar gold dalam euro dan terus ke akaun paypal kita. Faham tak macamana? Maksudnya bermain game ni, kita boleh dapat real punya duit. Tapi bukan lah sampai boleh buat kita kaya raya. Sekurang-kurangnya kita main game ada hasil. Kecik atau besar bergantung kepada kepandaian kita mentadbir negara kita dalam game tu.

Game tu namanya Anno1777 . Jom chantek kongsi skit tentang Anno1777 dengan u'll semua. Mula-mula, u'll daftar dulu di sini. Lepas tu apa nak buat?  Seterunya ......

Step 1,

  • Pergi kat Profile & Inventory

  • tekan Profile

  • Isi maklumat Profile (yang ini dia akan manually checked, so taruk elok2)

  • Gambar - upload 10 gambar yang BETUL2 clear... (4 kali chantek submit nih )

  • Bila dah approve nanti boleh dapat bonus kat bhgn Bonuses (Menu Bawah Kiri)
Step 2,
  •  Pergi ke MENU KIRI, cari Work dan tekan work untuk bekerja dan dapatkan gaji.
  • Jika tiada kerja di sana, anda boleh berjalan ke bandar atau negeri lain (di dalam NEGARA sahaja) Luar negara tidak boleh bekerja. ( jika u'll daftar disini, anda akan berada di US.. so, bagi chantek ok gak sebab disini dah maju. Semua ada )
Step 3,
  • Pergi ke Menu Kiri, cari Bonuses,  terdapat 3 jenis bonuses.
Bonus 1
Direct slave
Direct slave ialah slave yang anda telah tawan melalui FIGHT (memerlukan 25% wellness untuk fight)

Bonus 2
Permanent Slave
Permanent Slave ialah Slave yang mendaftar melalui link referral anda.

Bonus 3
Profile Bonus
Sekirannya profile dan gambar anda telah di APPROVE oleh ADMIN maka anda layak untuk menuntut bonus ini

Selepas itu, anda boleh menjual, membeli slave, bekerja dan melancong. Sama macam real life, cuma di sini kita umpama Gabenor bagi negara kita. Kita mentadbir dan menjaga negara sendiri. Mula-mula memang tak berapa faham. Tapi bila dan cuba-cuba, dan dalam sehari dapat menawan hampir 5 slave, memang best.

Eh, jom la kita ramai-ramai cuba, game ni memang best..
Apa-apa pun, Daftar dulu disini.. Selepas itu ikut step yang chantek berikan diatas.. Selamat berjaya..

kata chantek : Baru sehari main dah dapat 1.70usd.. memang slow mula-mula, tapi bila da faham skit, syok la pulak..



Popular posts from this blog

Adakah itu Malam Lailatul Qadar

SOLAT DHUHA DAN REZEKI DARI ALLAH

Bertadarus Pada Bulan Ramadhan