Posts

Showing posts from May, 2010

Welcome My Son

Image
Salam.. Alhamdulillah.. Aku telah pun selamat melahirkan seorang lagi baby boy. Kelahiran yang amat dinantikan. Yerla, anak sulung aku pun dah 5 tahun. So, dia pun teruja dengan kehadiran adiknya. Apa yang special, anak aku lahir pada 13 February, 2010. Pada tarikh ulang tahun percintaan aku dan suami. Pada hari itu, genap lah 10 tahun percintaan kami. Kini setelah hampir 6 tahun perkahwinan, inilah hadiah yang paling istimewa untuk suami tersayang. Dah lama aku nak berkongsi cerita, tapi bila aku masuk kerja je, aku tengok pc aku tak der internet. So tadi baru aku dapat baiki. Jadi hari ni aku nak story apa yang aku lalui.

Pada 10.02.2010, aku kena pergi ke klinik desa untuk check up biasa. Aku katakan pada nurse tu yang aku rasa baby aku macam kurang bergerak. Tak sangka pulak nurse tu call doc. Pastu, aku diarahkan jumpa doc untuk check up. Bila doc scan, ader contraction. Dia suruh aku terus ke hospital. Aku pergi hospital dengan selambanya. Aku yakin aku tak kan kena tahan kat hos…