Posts

Showing posts from April, 2013

Nak buat HERBALIFE for starter? Please read

Image
Bismillah
Knape topik ni timbul? Oke dgr sini baik2.
Ramai yang tanye aku cane nak buat business ni, minat ngan business, cne nak dpt income, esp student cm aku ni. Kelas nak penuh je. Sem ni penuh weehhh...tp takpe. Business ttp no 1 di minda aku.
Ramai yg bertanya, nak income mcm aku, atau lebih dari aku. So maksudnye kne ikut ckp aku, sebab

THERE IS NO WAY AKU AKAN AJAR SESUATU YG HANCURKAN HIDUP KAU. NO WAY. Ape2 ajaran aku, pasti benda yang telah membuatkan aku sampai ke tahap ni. So if aku share utk buat sesuatu, lakukanlah supaya cepat2 dpt income         RM10 000. Atau lebih.

Nak tak? Taknak takpe...aku tak kesah. Tapi yang nak ni, kne jd good student.
Kalau korang serius nak EARN EXTRA INCOME, mulakan dengan attend SPECTACULAR 2011!

Speaker2 yg dah berjaya!
Knape kene g event ni?

Selamat Datang Kehidupan Yang Lebih POSITIF

Image
Assalamualaikum..
Lama tak berstory mory kan?.. Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana masih memberi kesempatan kepada saya tuk berkongsi perjalanan dan kisah mengarut (kot) saya ngan korang semua..
First of all, terima kasih kepada majikan kerana memberikan saya komputer baru setelah sekian lama saya berjuang . memohon dan merayu.. hahahaha tq sangat-sangat.. Syukur kepada  Allah kerana memberi dugaan hebat kepada saya yang kini saya sedar, hikmah disebalik dugaan itu juga sangat besar. Alhamdulillah, Allah tidak menurunkan ujian melebihi kemampuan hambanya. 
Nak cerita pasal dugaan.. tak payah lah. kerana hari ini saya telah melangkah kehadapan tanpa mahu melihat apa yang telah saya lalui sebelum ni. Bukan lupa diri tapi saya telah MEMBUAT KEPUTUSAN untuk TIDAK MAHU menjadi seorang yang LEMAH. 
Dan kepada sesiapa yang selama ini menjadi pembaca blog Story Si Chantek ( tq..tq.. :]) tentu pelikkan, apsal pulak minak gedik ni macam sopan plak tetiba. heheehhe.... Mana ada?..mana ada…