Seni dari Pensil 2B

Mood nak update blog dah mariiii... tapi sementara tengah mekar ni, chantek nak kongsi hasil seni dari seorang kenalan yang sangat hampir dengan chantek. Sejujurnya chantek sangat kagum dengan hasil tangannya. Pernah chantek mintak dia lukiskan potret chantek dengan saiz A3,  wahhh, bila dah siap tak berani nak gantung kat dinding.. sebab bagi chantek lukisan itu seakan hidup. Oklah, tak nak celoteh panjang-panjang.. Jom nikmati hasil tangan anak muda ini. Nak upah melukis pun boleh. Hanya RM50 je untuk potret bersaiz A4.. hehehe.. sempat lagi promote. Tapi serius tau..

Ok.. jom tengok..
Lukisan terbarunya.. wOWWW..

Yang ni plak 2011.. like..like..like jugak..

NEXT
Inilah Lukisan yang paling chantek suka. Simple, indah, muslimah...like..


So, kalau sesiapa yang berminat nak beli atau mengupah dia melukis. Sila contact di facebooknya..



Kata Chantek : Skang tengah tunggu buah tangannya yang terbaru. Chantek mintak dia lukis gambar ustaz Farish. Bukan senang nak cari gambar anak bujang sorang ni. Susah sangat nak dapat pose yang menarik.. Just wait n see..




Popular posts from this blog

Adakah itu Malam Lailatul Qadar

SOLAT DHUHA DAN REZEKI DARI ALLAH

Bertadarus Pada Bulan Ramadhan